Star Storage

Star Storage & Archive-IT bundelen krachten

Star Storage is een technologieleverancier die wereldwijd ultramoderne oplossingen voor informatiebeveiliging en -beheer ontwikkelt en deze levert aan top private en publieke organisaties. Hun hoofdkantoor is gevestigd in Roemenië. Met meer dan 19 jaar ervaring, een portfolio van meer dan 500 klanten op 4 continenten, en expertise in topsectoren zoals bankwezen, verzekeringen, telecom, productie, nutsbedrijven en openbaar bestuur, speelt het bedrijf een sleutelrol in digitale transformatie voor elke organisatie.

Van data naar informatie

Archive-IT en Star Storage hebben de handen ineen geslagen om informatie toegankelijkheid voor hun klanten te bevorderen. Door de softwareoplossingen en dienstverlenende factoren te combineren, profiteren onze klanten van de best passende oplossing. Informatie dient namelijk op een eenvoudige, maar zeer veilige manier teruggevonden te worden. Mét alle digitale toepassingen en voordelen daarbij opgeteld, is het uiteindelijk de klant die profiteert van deze samenwerking.

AIR & Vitalisering

In samenwerking met Star Storage is hét unieke platform AIR tot stand gekomen. Een oplossing waar zowel fysiek als digitaal archiveren centraal staat. Ook de service Vitalisering hebben wij in samenwerking met Star Storage kunnen optimaliseren. Dat is een dienst waarbij we van data daadwerkelijk informatie kunnen maken, door slimme technologieën toe te voegen.


Neem contact met ons op