Met haar vestigingen in Maastricht en Eindhoven is Porsche Groep Zuid het officiële dealer- en servicepunt voor Noord-Brabant en Limburg. Een organisatie waar passie, kwaliteit, design en snelheid samenkomen. Naast het ruime aanbod aan nieuwe Porsches, verkopen zij ook een breed scala aan Porsche Approved Occasions.

Die snelheid en kwaliteit wil Porsche Groep Zuid ook in haar interne processen kunnen doorvoeren. Een digitale personeelsafdeling maakt daar onderdeel van uit. Joan Damen, Hoofd Administratie bij Porsche Groep Zuid, vertelt over de ervaringen met Archive-IT.

Efficiënt, anno 2018

“Wij hebben onze HR-processen goed geregeld binnen het pakket Cobra. Het ontbrekende stukje waren de personeelsdossiers die we – tot voor kort – nog altijd in papieren vorm in ladekasten hadden hangen. Als je voor het ene gedeelte in Cobra moet zijn en voor het andere het papieren dossier moet zoeken en raadplegen, ontstaat er inefficiëntie. Dat kan beter!”, aldus Joan Damen.

Archive-IT heeft de personeelsdossiers zorgvuldig gedigitaliseerd en gereed gemaakt voor een rechtstreekse import in Cobra. Door een strikte registratieprocedure, de juiste metagegevens en bestandsinrichtingen, is een soepele en veilige import van gegevens een feit.

Vertrouwen in Archive-IT

Joan Damen: “Wij hadden direct na het eerste kennismakingsgesprek veel vertrouwen in Archive-IT. Een partij met kennis van zaken, veel ervaring en een flexibele instelling. Dat past wel bij Porsche Groep Zuid. Voor ons is het belangrijk dat de veiligheid van de gegevens van onze medewerkers geborgd is. Het gaat om privacygevoelige informatie en dat moet je serieus nemen. Dat Archive-IT informatiebeveiliging hoog in het vaandel heeft staan, was ons snel duidelijk; met het ISO 27001 certificaat als bevestiging.”

“Inmiddels werken we met veel genoegen met onze digitale dossiers binnen Cobra en hebben we de papieren dossiers nog geen moment gemist. Een bijkomend voordeel is dat we weer extra ruimte hebben op de afdeling en er plaats onafhankelijk gewerkt kan worden. Voor een organisatie met meerdere vestigingen kan dat wel eens handig zijn. Kortom, wij zijn zeer tevreden over de digitaliseringsslag.”

Inschrijven voor nieuwsbrief