KMWE is toeleverancier voor de High Tech Machinebouw en Aerospace. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van complexe en hoogwaardige componenten en modules. High mix, low vlume, high complexity. KMWE is een internationale speler met vestigingen en partnerships in o.a. Nederland, Maleisië en India.

Personeelsdossiers digitaliseren

De Afdeling HR werkt sinds kort met personeelsinformatiesysteem Cobra, een systeem waar ze erg tevreden over zijn. Voorheen werd alles nog hardcopy bijgehouden en opgeslagen in ladekasten op de afdeling. Tijd voor digitalisering!

Anytime, Anywhere, Anyplace

Deniece van Raaij, HR Support bij KMWE, vertelt over haar ervaringen: “Onze voornaamste reden voor digitalisering is het verhogen van de efficiëntie en managers zelfvoorzienend van informatie maken. Als voorloper in de hightech industrie vonden wij het werken met papieren dossiers niet helemaal passen. Daarnaast gaan we binnenkort verhuizen en is dit het juiste moment voor digitalisering van de personeelsdossiers. In onze nieuwe kantoorruimte hoeven we hiervoor geen plaats meer te maken. Alles digitaal in Cobra geeft een enorm voordeel. Ieder dossier kan ik op elk moment inzien, ongeacht de locatie. Dit zorgt voor flexibiliteit en efficiëntie tijdens mijn werkzaamheden.”

Alles uit handen nemen

“Gedurende het eerste gesprek met Archive-IT kwam de professionaliteit meteen naar voren. Door de juiste vraagstelling kregen wij het vertrouwen dat we met de juiste partij voor onze vraag om tafel zaten. Archive-IT daagde ons uit om na te denken over hoe wij de inrichting moesten vormgeven. De medewerkers van Archive-IT hebben hierin heel goed met ons meegedacht. Vragen per mail of telefonisch werden netjes, snel en goed beantwoord. Deze partij heeft ons enorm ontzorgd in het digitaliseren van onze personeeldossiers”, aldus Deniece van Raaij.

Deniece sluit haar verhaal af met de volgende woorden: “Archive-IT heeft het hele proces snel en kwalitatief uitgevoerd, wij raden Archive-IT zeker aan als partner voor digitalisering.”

Inschrijven voor nieuwsbrief