Downloads

Brochure Ondernemingen

In deze brochure vertellen wij alles over Archive-IT en onze diensten. 


Whitepaper veiligheid

Onderdelen in deze whitepaper: de maatregelen die Archive-IT neemt m.b.t. fysieke en digitale informatiebeveiliging, ISO certificaten, AVG, awareness, de Functionaris Gegevensbescherming, meer over Archive-IT en een aantal referenties die hun ervaringen delen.


Brochure (Semi)Overheid

Wilt u meer weten over de oplossingen die Archive-IT u, als (Semi)Overheidsinstantie, kan bieden op het gebied van digitaliseren, digitaal archiveren en fysiek archiveren? Download dan onze brochure! Onderwerpen die aan bod komen in de brochure zijn onder andere: fysiek archiveren, digitalisering van dossiers, vitaliseren en veiligheid.


Brochure Advocatuur & notariaat

Wilt u meer weten over digitaliseren en archiveren in de advocatuur? Download dan nu onze brochure. Hierin staat meer informatie over digitaliseren, digitaal archiveren, fysiek archiveren en AIR.


Brochure Gezondheidszorg

Wilt u meer weten over het optimaliseren van uw werkprocessen en de oplossingen van Archive-IT in de gezondheidszorg? Download dan nu onze brochure! In de brochure komt fysiek en digitaal archiveren en digitaliseren onder andere aan bod.


Brochure HRM

In een ideale situatie heeft u één overzicht met alle informatie van iedere medewerker. Wilt u meer weten over de oplossingen van Archive-IT die u onder andere hiermee kunnen helpen? Download dan nu onze brochure en kom meer te weten over digitaliseren, digitaal archiveren en vitaliseren.


Neem contact met ons op