Ondernemingen

Het digitaliseren en archiveren van informatiestromen is voor ieder bedrijf, groot of klein, weggelegd. Moderne ondernemers kunnen veel tijd en geld besparen door op de juiste manier gebruik te maken van digitale technologie. Wanneer arbeidsintensieve handelingen gestandaardiseerd en gedigitaliseerd worden, leidt dit tot efficiëntieverbetering, omdat de kans op fouten kleiner wordt en iedereen toegang heeft tot de juiste informatie. Digitalisering voor MKB en bedrijven kan veel voordeel opleveren. Maar het houdt niet op bij digitalisering. Een combinatie van externe archiefopslag van belangrijke documenten met een bewaarplicht, digitalisering van de actuele documenten binnen het bedrijf en een softwareapplicatie die veilige en gebruiksvriendelijke toegankelijkheid geeft voor geautoriseerde gebruikers. Archive-IT biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Digitaliseren 

Digitalisering is de oplossing voor dossiers die veelvuldig geraadpleegd worden, op veel verschillende locaties nodig zijn en lang bewaard dienen te blijven. Archive-IT heeft veel ervaring met het digitaliseren van dossiers. Of het nu om financiële administratie gaat, offertes, orders, klantdossiers en ga zo maar door. Ervaren adviseurs kijken samen met u naar de wensen en eisen die passen binnen uw organisatie, bij het budget, maar ook bij de huidige wet- en regelgeving. Van kleinformaat tot grootformaat scanners, van foto’s tot bouwtekeningen; wij hebben de juiste tools en software in huis, medewerkers die de documenten zorgvuldig opschonen en scanoperators die ervoor zorgen dat de digitalisering binnen uw bedrijf vlekkeloos verloopt. Digitalisering binnen het MKB – daarvoor moet u bij Archive-IT zijn.

Meer informatie

Het MKB is uiteraard een breed begrip. Een greep uit de branches waar u aan kunt denken als het gaat om digitalisering binnen het bedrijfsleven:

 • In de logistiek
 • In de bouw
 • Accountancy
 • Transport
 • Banken
 • Verzekeringsbranche
 • Vastgoed
 • En nog veel meer bedrijven en branches binnen het MKB!

Archiefopslag & digitale toegankelijkheid

Voor het uitbesteden van uw archief heeft Archive-IT verschillende vormen van archiefopslag beschikbaar. Op deze manier is er altijd een geschikte oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. Veiligheid & zorgvuldigheid vormen de rode draad door onze oplossingen. Er zijn meerdere protocollen in werking gezet om de veiligheid van uw documenten te waarborgen; bijvoorbeeld onze blusgasinstallatie. Daarnaast archiveert Archive-IT op een unieke wijze waardoor de toegankelijkheid van uw archief en de juiste beheerdienst gericht op de actualiteit van uw archief wordt gegarandeerd.

Uiteindelijk valt of staat alles met veilige digitale toegankelijkheid van informatie. Archive-IT heeft met AIR een platform ontwikkeld waarin alle informatie, zowel fysiek als digitaal, op een correcte wijze gearchiveerd kan worden. En nóg belangrijker: eenvoudig terug te vinden is. Standalone of juist geïntegreerd met uw huidige systeem.

Meer informatie

Het is zaak dat een organisatie zich volledig op haar core business kan storten en geen last heeft van administratieve rompslomp of lang bezig is met zoeken naar de juiste informatie. Dankzij digitalisering van de documentenstroom is informatie makkelijk vindbaar. De voordelen die Archive-IT biedt:

 • In tijden van bezuinigingen wilt u weten wat een investering in digitaal werken oplevert. Neem contact op met onze accountmanagers van Archive-IT.
 • Door het inzetten van de juiste combinatie, krijgt u het meest kostenefficiënte resultaat.
 • De ondernemer werkt regelmatig buiten de kantoormuren. Met onze ICT-oplossingen is het mogelijk om de gearchiveerde informatie op meerdere apparaten te raadplegen. Zo heeft u altijd en overal toegang tot de digitale informatie.

Eenvoudig en vertrouwd

Door middel van de ICT-oplossingen van Archive-IT wordt alle fysieke en digitale informatie gearchiveerd op één locatie. Op deze manier behoudt u overzicht en kunt u gestructureerd digitaal werken. Er ontstaat een digitaal verzamelpunt van alle informatie, waarbij de continuïteit van de werkprocessen is gewaarborgd. Tevens kunt u er vanuit gaan dat uw dossiers altijd en overal beschikbaar zijn, onder de hoogste veiligheidsnormen. Dat werkt prettig en vertrouwd.

Meer informatie

Brochure

Wilt u meer weten over hoe Archive-IT u kan helpen met efficiëntieverbetering door digitalisering of archivering? Download dan nu onze brochure! In de brochure komt onder andere digitaliseren, digitaal archiveren en vitaliseren.


Referentie

Klantcase

ONS Onderwijsbureau had te maken met een gebrek aan ruimte. Daarnaast wilden ze ervoor zorgen dat hun HR dossiers opgeslagen werden conform de AVG-wet en dat de medewerkers te allen tijde toegang hebben tot hun eigen dossiers. Lees verder voor de oplossingen van Archive-IT!

Meer informatie aanvragen