Denk je aan solide, betrouwbare producten voor in en rondom het huis, dan denk je al snel aan Brabantia. Het merk dat dit jaar haar honderdjarig bestaan viert heeft zich van een bedrijf met een enkele vestiging in Aalst weten te ontwikkelen tot een multinational actief in meer dan 80 landen.

De overstap naar digitaal

Met het idee om in de toekomst “met één druk op de knop” toegang voor geautoriseerde medewerkers te kunnen verlenen, koos Brabantia ervoor om haar papieren personeelsdossiers te laten digitaliseren en te importeren in Cobra. Petra Hasselo, HR manager Brabantia Nederland, beschouwt dit niet alleen als een manier om met de tijd mee te gaan, maar ook als voorbereiding op de toekomst.

Veiligheid is essentieel

Petra: “Het eerste waar ik mij positief over verbaasde bij Archive-IT was de uitgebreide en indrukwekkende rondleiding door de gebouwen van Archive-IT. Eenmaal daar realiseerde ik me pas echt welke zorgvuldige procedures er allemaal doorlopen moeten worden, omdat het om privacygevoelige en zeer vertrouwelijke informatie gaat.

Vanaf het moment van ophalen tot aan het moment van teruggave worden er strikte veiligheidsmaatregelen genomen, hierdoor dacht ik: wauw ze menen het echt serieus! Daardoor kreeg ik niet alleen vertrouwen in Archive-IT, maar kwam ik ook tot de conclusie dat het level van professionaliteit indrukwekkend is.”

Communicatie tijdens het proces

“Tijdens het digitaliseringstraject heb ik vooral de proactieve houding van Archive-IT als erg prettig ervaren. Op het moment dat een reactie vanuit mijn kant wat langer uitbleef, kreeg ik gelijk een berichtje met de vraag of ik hulp nodig had. De medewerkers van Archive-IT zitten er echt bovenop om alles zo goed mogelijk en conform de afgesproken planning te laten verlopen. Bij vragen werd ik altijd netjes, snel en vriendelijk geholpen; dat vind ik heel prettig én belangrijk.”

Petra sluit haar verhaal af met de volgende woorden: “Nu wij beschikken over een gedigitaliseerd archief, kunnen een hoop HRM processen veel sneller plaats vinden. Hier hebben zowel mijn collega’s als ikzelf erg veel baat bij.”

Archive-IT bedankt Brabantia voor het vertrouwen!

Inschrijven voor nieuwsbrief