AmbulanceZorg Limburg-Noord levert ambulancezorgverlening in de regio Noord- en MiddenLimburg. Met ruim 25medewerkers zijn zij 24 uur per dag, 7 dagen per week bezig met het verlenen van de kwalitatieve best mogelijke zorg voor de patiëntZij maken ruim 30.000 geregistreerde spoedritten per jaar.  

AmbulanceZorg Limburg-Noord is al sinds 2010 een tevreden afnemer van de diensten van Archive-ITRoy, medewerker Financiële Administratie AmbulanceZorg Limburg-Noord, vertelt over zijn ervaringen met betrekking tot de samenwerking met Archive-IT.   

Waarom extern archiveren? 

AmbulanceZorg Limburg-Noord heeft destijds gekozen voor opslag op palletniveau. Dit heeft meerdere redenen. Roy vertelt: Naast financiële en administratieve archiefstukkenbestaat een groot deel van ons archief dat bij Archive-IT wordt opgeslagen, uit ritformulieren. Vóór het digitale tijdperk werd iedere rit verwerkt op daarvoor bestemde ritregistratieformulieren. Deze informatie heeft een wettelijke bewaartermijn van 20 jaar. We vinden het belangrijk dat dit op een veilige en geconditioneerde manier gearchiveerd wordt en dat de panden, waarin het wordt opgeslagen, voldoen aan alle veiligheidseisen. Dit kunnen we bij Archive-IT beter waarborgen dan intern. Daarnaast stonden de archieven voorheen over verschillende locaties verspreid, waardoor er inefficiëntie ontstond en het niet voor iedereen toegankelijk was. Door het archief te centraliseren bij een externe leverancier, hebben de mensen die toegang nodig hebben eigenlijk alleen het systeem de Virtual Archive van Archive-IT nodig. We hoeven ons nooit meer af te vragen waar iets staat.”  

Waarom is er voor Archive-IT gekozen? 

“Wij zochten naar een betrouwbare en regionale partnerWe zijn al 10 jaar klant van Jalema, het toenmalige zusterbedrijf van Archive-IT. Toen Archive-IT de opslagtak overnam van Jalema, zijn wij als klant meeverhuisd. De contactpersonen bleven hetzelfde en we zijn 10 jaar later nog altijd tevreden over de dienstverlening. 

Hoe ervaart u onze dienstverlening? 

“Uitstekend! Het komt regelmatig voor dat we een dossier nodig hebben dat bij Archive-IT is opgeslagen.  Informatie opvragen verloopt prima via het systeem de Virtual ArchiveJe geeft aan waarna je opzoek bent en in de meeste gevallen wordt het dossier zelfs sneller geleverd dan verwacht. Wij ervaren het contact met Archive-IT laagdrempelig; er zijn korte lijnen met onze contactpersonen. De aanvragen worden vrijwel altijd direct opgepakt en behandeld; daar kunnen we op bouwen. 

Veilig & efficiënt 

Het bedrijfspand van Archive-IT is prachtig! Zelf heb ik, tijdens een rondleiding in het bedrijfspand, de mogelijkheid gekregen met eigen ogen te zien hoe en waar onze documenten worden opgeslagen. Met name om in de praktijk te ervaren hoe gestructureerd, efficiënt, optimaal én veilig te werk wordt gegaan, heeft een grote indruk op mij gemaaktArchive-IT is niet alleen digitaal goed geoptimaliseerd, maar zeker ook fysiek, aldus Roy. 

Naast de fysieke opslag die AmbulanceZorg Limburg-Noord bij Archive-IT uitbesteedt, hebben ze er vorig jaar ook voor gekozen om alle personeelsdossiers door Archive-IT te laten digitaliseren. Namens het team van Archive-IT bedanken we AmbulanceZorg Limburg-Noord voor het vertrouwen in Archive-IT en hopen we deze samenwerking nog jaren te mogen voortzetten! 

Inschrijven voor nieuwsbrief