Onze organisatie

Archive-IT helpt organisaties met het systematisch opslaan van data, zowel op fysiek als digitaal gebied. Op deze manier kan de data makkelijker worden teruggevonden en wordt de efficiëntie van uw primaire processen verbeterd. Daarnaast ondersteunt Archive-IT haar klanten bij de evolutie van data naar informatie en van werken naar samenwerken. Om dit waar te maken heeft Archive-IT vier diensten ontwikkeld die naadloos op elkaar aansluiten: digitaliseren van informatie, archiveren op individueel niveau, vitaliseren van digitale data en tot slot een platform om digitaal te archiveren, namelijk AIR. Deze doordachte diensten in combinatie met geavanceerde softwareoplossingen, zorgen ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de voordelen van papier.

Wie is Archive-IT?

Ontstaan
vanuit Jalema

Archive-IT 
sinds 2004

Onderdeel van
TIIMG

Actief
in 4 landen

150 km 
individuele opslag

50+
medewerkers

15.000+ software
gebruikers

6 km geconditioneerde
opslag

ISO 
9001/16175/27001

500+
contract klanten

25.000 plaatsen
palletopslag

AVG 
compliant


Het team

Het Archive-IT team bestaat uit ongeveer 50 (internationale) professionals. Ben jij benieuwd naar onze medewerkers? Wij stellen ze graag aan jullie voor!

Maak kennis met het team

Missie

Organisaties helpen om data (fysiek én digitaal) systematisch op te slaan en zodoende in staat te zijn om deze snel terug te kunnen vinden. Hierdoor kan data eenvoudiger verwerkt worden tot informatie en is het uiteindelijke doel de samenwerking en efficiëntie te verbeteren.

Visie

Het doel is om in 2025 de meest complete en vertrouwde archiveringsspecialist in West-Europa te zijn die extra toegevoegde waarde kan bieden aan haar klanten in de ondersteuning bij de evolutie van data naar informatie en van werken naar samenwerken.


Tijdlijn

1999
JFM

In 1999 is de divisie individuele opslag ondergebracht in een aparte rechtspersoon genaamd Jalema File Management B.V.

2003
Scanning on Demand

In 2003 werd het pand gebouwd en het voormalige magazijn van Jalema werd leeggeruimd voor Scanning on Demand.

2004
I-FourC

In 2004 is de afdeling Software Development overgeheveld naar Jalema File Management B.V. en werd de bedrijfsnaam gewijzigd naar I-FourC Technologies B.V.

2006
Bulkscannen

In 2006 is het concept uitgebreid met bulkscannen, waardoor er een complete dienstverlening wordt aangeboden. In dit jaar is ook het eerste bulkscan project uitgevoerd bij een groot ziekenhuis.

2010
Fort Knox aan de Maas

In 2010 wordt de nieuwe archiefruimte in Reuver, ook wel Fort Knox aan de Maas genoemd, opgeleverd. Deze bestrijkt zo’n 80 strekkende km. Daarnaast is het MVO certificaat behaald.

2018
België

In 2018 breidt Archive-IT haar diensten uit naar België. Onder een nieuwe Belgische entiteit worden de digitaliserings- en archiveringsoplossingen actief ingezet op de Belgische markt.

2019
Archive-IT

In 2019 wordt de bedrijfsnaam gewijzigd naar Archive-IT BV. Hierbij zijn de diensten van Archive-IT aangepast om beter in te spelen op de ontwikkelende markt.

2020
Frankrijk

Door de overname van Jalema door T3L Group, zijn de wegen tussen Jalema en Archive-IT gescheiden. Jalema Frankrijk gaat verder onder de naam Archive-IT Frankrijk.

2021
Duitsland

In 2021 breidt Archive-IT haar diensten uit naar Duitsland met de bouw van een nieuwe vestiging in Brüggen.

2021
Overname

Paul de Meulemeester en FIELDS Group nemen Archive-IT over. Paul de Meulemeester zal in de rol van CEO Archive-IT verder leiden bij haar internationale groeiambities.

2022
TIIMG

Archive-IT valt samen met Van Dinther Bedrijfsautomatisering onder TIIMG.


Neem contact met ons op