Consultancy

De digitale revolutie heeft onze wereld in record tempo getransformeerd. De hoeveelheid informatie is gigantisch en dit kan zowel een zegen als een vloek kan. Terwijl organisaties en medewerkers profiteren van ongekende toegang tot kennis en connectiviteit, wordt er ook een overweldigende hoeveelheid informatie ervaren die kan resulteren in onoverzichtelijkheid en zelfs chaos. Om dit te temmen en effectief te navigeren in het digitale tijdperk, is het essentieel om methoden te ontwikkelen om orde te scheppen in deze zee van data en gegevens.

De uitdaging

De onoverzichtelijkheid of chaos kan zich op verschillende manieren manifesteren. Het omvat overmatige hoeveelheden irrelevante informatie, gebrek aan structuur en organisatie en mogelijk zelfs dubbele of tegenstrijdige gegevens. Dit bemoeilijkt effectieve besluitvorming, verstoort werkstromen, is tijdrovend en kan leiden tot misvattingen en miscommunicatie.

Om orde te scheppen, is een duidelijk en toegankelijk stappenplan voor organisaties en medewerkers belangrijk. Dit biedt houvast en heeft een goed beeld van het eindresultaat.

De oplossing

Belangrijk is het om te bekijken of de basis op orde is. Er moet weer grip op de informatie worden verkregen. De bedrijfsprocessen en bijbehorende documenten dienen geordend en toegankelijk te zijn. Opslag van informatie begint aan de bron, bij werkafspraken over creatie en opslaan van documenten.

Is de basis op orde, dan kan er weer overzicht gecreëerd worden en kan er worden toegewerkt naar het gewenste, en soms zelf vereiste (wettelijke en NEN /ISO) niveau.

Alleen als uw informatiehuishouding betrouwbaar en op orde is en voldoet aan wettelijke eisen en NEN / ISO normen, kunt u de moderne technieken volgen en uw bedrijf of organisatie robuust en wendbaar maken.

Archive-IT is met haar decennialange ervaring in de wereld van informatievoorziening en -opslag een gerenommeerde partner voor organisatie in diverse branches en sectoren. Van (semi-)overheid en gezondheidszorg tot aan farmacie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de modernste software en AI-technieken.

Voordelen

  • Volledige controle over informatieopslag
  • Volledige controle over informatievoorziening
  • Enorme tijdwinst bij zoeken of opvragen informatie
  • Voldoen aan strengste eisen

Geïnteresseerd?

Vraag via het contactformulier een vrijblijvende demo aan. Wij zullen de software via een (online) afspraak kort aan u toelichten. Andere vragen? Vraag hier meer informatie aan.

Meer informatie aanvragen