Digitaal archiveren

Of u nu gedigitaliseerd heeft, digitaal documenten verwerkt of extern archiveert; alles valt of staat met een hoge mate van gebruiksvriendelijke toegankelijkheid. Want als digitale informatie niet teruggevonden kan worden, schiet het zijn doel voorbij. Archive-IT biedt met het platform AIR dé oplossing voor het ontsluiten van informatie, vanuit welke bron dan ook.

Archive-IT Organiseert!

meer lezen

Vitaliseren

Digitaliseren is één, maar wilt u nét dat stapje verder gaan? Door de informatie te vitaliseren voegt Archive-IT meer waarde toe aan uw data. Door te classificeren, indexeren en te meta-dateren wordt ongestructureerde data getransformeerd tot gestructureerde informatie.

Archive-IT Vitaliseert!

meer lezen

Digitaliseren

Dynamische documenten die veelvuldig nodig zijn, zijn bij uitstek geschikt voor digitalisering. Om de overgang van papier naar digitaal op een zorgvuldige, veilige manier te laten plaatsvinden, biedt Archive-IT kwalitatief hoogstaande digitaliseringstoepassingen. Digitalisering biedt de oplossing! Archive-IT Digitaliseert!

meer lezen

Fysiek archiveren

Archive-IT heeft verschillende archiveringsmogelijkheden, waarbij uw fysieke documenten in één van onze beveiligde panden worden geplaatst. Heeft u het document toch digitaal nodig? Via Scanning on Demand of onze koeriersdienst heeft u binnen no-time uw archief tot uw beschikking. Van geconditioneerde opslag die volledig aan de Archiefwet voldoet, tot bulkopslag in dozen op pallets. Externe archiefopslag biedt de oplossing! Archive-IT Archiveert!

meer lezen

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.

Gemeente Venray bijt spits af
Gemeente Venray

Per 1 januari 2010 was de fusie tussen Venray en de kernen Geijsteren, Wanssum en Blitterswijck (van de voormalige gemeente Meerlo-Wanssum) een feit. Gemeente Venray was officieel rechtsopvolger van alle archieven (ook de archieven van de dorpenkernen Tienray, Meerlo en Swolgen die na de herindeling vallen onder de gemeente Horst aan de Maas), maar had niet genoeg plaats voor de fysieke opslag van de archieven in Venray. Digitaliseren was de beste oplossing.

Onze klanten