Archive-IT is verheugd te kunnen mededelen dat de samenwerking met VVV-Venlo wederom voor één jaar verlengd is. Na twee jaar pluspartner geweest te zijn, heeft Archive-IT besloten VVV-Venlo nog intensiever te steunen in de Eredivisie en is daarom vanaf dit seizoen dan ook businesspartner geworden.

Services

Naast dat Archive-IT dit jaar businesspartner wordt, gaat Archive-IT VVV ook ondersteunen met het digitaliseren van hun papieren (en foto) archief. Daarnaast gaat Archive-IT software ter beschikking stellen voor een nieuw digitaal archief. Zo kan VVV-Venlo nóg efficiënter werken!

Eredivisie

VVV-Venlo, de regionale voetbalclub, die nu voor het derde jaar op rij uitkomt in de Eredivisie, heeft een goed jaar achter de rug met een stabiele twaalfde plaats. De eerste wedstrijden van dit seizoen zitten er al op en dat biedt perspectief voor de rest van het seizoen! Het hele team van Archive-IT heeft er het volste vertrouwen in dat VVV-Venlo ook dit jaar een mooie prestatie neer zal zetten in de Eredivisie.

Business

Archive-IT draagt graag bij aan de regionale sportiviteit en vindt evenwicht tussen plezier en zaken doen heel belangrijk. Archive-IT ziet met deze nieuwe samenwerking dan ook volop kansen voor nieuwe connecties op zakelijk niveau. Een win-win situatie dus!

Wij wensen VVV-Venlo zowel zakelijk als sportief veel succes in het nieuwe voetbalseizoen!

Inschrijven voor nieuwsbrief