Archive-IT, voorheen I-FourC!

Sinds juni 2019 is I-FourC niet meer langer de naam van onze onderneming, maar zijn we verder gegaan onder de naam Archive-IT. I-FourC is opgericht in 1999, als onderdeel van haar zusterbedrijf Jalema. Jalema, dé specialist op het gebied van fysiek archiveren, voorzag dat de organisaties letterlijk volliepen met papier en dat het digitale tijdperk zijn intrede deed en richtte daarom een aparte afdeling op. Deze afdeling is in de loop der jaren uitgegroeid, waarna de afdeling verzelfstandigde als een separate onderneming en vanaf 2004 verder ging als zusterbedrijf onder de naam I-FourC.

I-FourC heeft naam gemaakt in de gezondheidszorg, waarbij we miljoenen medische dossiers gedigitaliseerd en gearchiveerd hebben en dat nog steeds doen. Doordat medische dossiers altijd onze core-business zijn geweest, hebben wij ons gespecialiseerd in het verwerken van de meest privacygevoelige informatie die er is op een zorgvuldige, veilige en toegankelijke manier. Met succes! Maar onze ambities reiken veel verder en we zetten steeds meer voet aan de grond in andere branches. Digitaal werken is aan de orde van de dag en er zijn veel nieuwe innovaties en ontwikkelingen. Voor I-FourC reden genoeg om de huidige profilering eens goed tegen het licht te houden. Dit resulteerde in een nieuwe uitstraling onder de veelzeggende naam: Archive-IT!

Archive-IT

Een naam waar we trots op zijn! Archive-IT zegt direct iets over onze core-business; archiveren. Of we nu in fysieke vorm archieven opslaan en beheren, of digitaal dossiers en documenten op een veilige manier toegankelijk maken: Archive-IT archiveert! Dat het digitale archief en de digitale mogelijkheden een steeds groter deel uitmaken van onze business is evident, vandaar de prominente plek van IT in onze naamgeving.

Waarom Archive-IT?

Door de uitbreiding van ons software- en dienstenportfolio zijn wij ook kritisch naar onze uitstraling als zodanig gaan kijken, om te analyseren of onze huidige positionering nog aansluit bij deze nieuwe innovaties. Daarnaast reiken onze internationale ambities steeds verder. Naast onze twee vestigingen in Nederland, hebben we ook vestigingen in België, Frankrijk en Duitsland. In Duitsland wordt er zelfs een tweede vestiging gebouwd; internationaal zetten we inmiddels grote stappen. Om deze groei en innovaties kracht bij te zetten en een nieuwe look & feel te geven, positioneren wij ons vanaf juni 2019 als Archive-IT.

Wat betekent dat voor onze klanten?

  • Uw contactpersonen en onze manier van werken blijven hetzelfde
  • Er worden steeds meer nieuwe innovaties, producten, toepassingen en diensten toegevoegd aan ons portfolio. Het biedt alleen maar nieuwe mogelijkheden
  • Archive-IT slaat haar handen ineen met partners om het resultaat voor klanten zo optimaal mogelijk te maken én snel en flexibel op veranderingen in de markt in te kunnen spelen.

Kortom

Kortom, Archive-IT handelt op dezelfde wijze zoals u dat altijd van I-FourC gewend bent. Qua medewerkers, werkwijzen en normen en waarden zal er niets veranderen. We hebben onze profilering een frisse, nieuwe en moderne uitstraling gegeven en we vinden het belangrijk dat onze klanten vinden wat ze zoeken bij Archive-IT. Benieuwd naar onze missie, visie en ons team van enthousiaste mensen? Klik dan snel verder en leer Archive-IT kennen!