TIIMG staat voor The International Information Management Group. Het moederbedrijf van een groep organisaties die zich richt op informatie management in de breedste zin van het woord.

Nadat Archive-IT Van Dinther Bedrijfsautomatiseringen over heeft genomen, is er besloten vanuit de groep van bedrijven naar buiten te treden onder de naam TIIMG. Dat betekent dat zowel Archive-IT, als Van Dinther onder deze groep vallen.

Beide bedrijven werken zelfstandig en gelijkwaardig naast elkaar, onder dezelfde moederorganisatie. Maar de ambities reiken verder. TIIMG is continu op zoek naar kansen en mogelijkheden om in de wereld van Informatie Management stappen te zetten en haar positie richting de toekomst te verstevigen. Een internationale naam, die past bij de ambities en proposities van de onderliggende organisaties, is daarom van belang.

Wij, het team van Archive-IT, zijn er trots op onderdeel uit te mogen maken van een internationale groep en kijken uit naar het verder intensiveren van de huidige samenwerkingen, maar óók het ontplooien van nieuwe samenwerkingen.

Inschrijven voor nieuwsbrief