In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen.

Deze keer staat Loes Heijmans in de spotlight. Loes is sinds oktober 2023 werkzaam bij Archive-IT op de marketingafdeling. We stellen haar graag aan jullie voor!

Wat heb je hiervoor gedaan en hoe ben je bij Archive-IT terecht gekomen?

Ik heb de opleiding Marketing Management gevolgd aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Tijdens mijn studie werkte ik als freelancer voor een marketingbureau in Roermond om praktijkervaring op te doen. Na het behalen van mijn diploma was het tijd om het échte werkleven te gaan ontdekken. Na een jaar werkervaring in de B2C-sector wist ik precies wat ik wel en niet wilde. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging! Uiteindelijk kwam ik in contact met Paul. Na een fijn gesprek, ben ik op 1 oktober 2023 begonnen bij Archive-IT; een groeiende internationale organisatie met een hele fijne werksfeer. En waar marketing en sales naadloos in elkaar overgaan - iets wat perfect aansloot bij mijn opleiding.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Op de marketingafdeling ben ik verantwoordelijk voor diverse uitdagende taken, waardoor geen een dag hetzelfde is! Momenteel lopen er verschillende grote projecten, waaronder de overname van Novodoc in Erkelenz en de herpositionering van TIIMG. Verder ben ik samen met mijn collega’s bezig om de invulling van diverse standplaatsen op deelnemende beurzen te regelen, waaronder Corporatieplein in Houten en SantExpo in Parijs. Hiervoor moet zowel het visuele aspect als het verhaal kloppend zijn. Kortom, of het nu gaat om evenementen, social media, het schrijven van content, of het opzetten van marketingcampagnes; de dagen vliegen voorbij!”

Wat maakt Archive-IT de organisatie waar je graag werkzaam bent?

“Ik geloof dat plezier op je werk voor een groot gedeelte afhankelijk is van de mensen waarmee je werkt. Ik heb gelukkig een heel tof team en dat resulteert erin dat ik iedere dag met veel enthousiasme en motivatie naar het werk ga. Het team is een fijne mix van jonge en ervaren collega’s, van wie ik veel kan leren. De deur staat altijd open voor vragen en om de nodige informatie te verkrijgen. Naast het harde werken is er ook tijd voor gezelligheid en ontspanning. Zo spelen we elke pauze fanatiek een potje 30 Seconds én hebben we regelmatig leuke uitjes.

Nice to know: Loes is niet alleen gedreven in het werkveld maar ook in de danswereld. In 2022 werd ze samen met haar team Nederlands kampioen in Jazz-Modern.

Waar haal jij voldoening uit tijdens je werkzaamheden?

“Ik haal voldoening uit het succesvol afronden van projecten. Het organiseren van evenementen en het behalen van de gewenste resultaten van een marketingcampagne zijn voorbeelden hiervan. Daarnaast vind ik het leuk om nieuwe dingen te proberen of uit te zoeken. In zo’n situaties ben ik wel trots op mezelf als het vervolgens lukt. En de waardering van collega’s draagt daar ook zeker aan bij!”

Inschrijven voor nieuwsbrief