In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen. 

Deze keer staat Fabienne Cerbai in de spotlight. Fabienne is 24 jaar in dienst bij Archive-IT en stuurt de afdeling Services aan bij onze Franse vestiging. Wij stellen haar graag aan jullie voor! 

Kun je wat meer vertellen over de functie die je nu hebt bij Archive-IT? 

“Bij Archive-IT Frankrijk stuur ik de afdeling Services aan. We krijgen veel aanvragen van klanten die graag een dossier willen inzien dat bij ons gearchiveerd is. Samen met mijn collega’s zorg ik ervoor, dat al deze aanvragen op tijd gedigitaliseerd of verstuurd worden. Als er nieuwe projecten binnenkomen, zorgen wij er op onze afdeling ook voor dat ieder dossier geregistreerd wordt en vervolgens ofwel gearchiveerd dan wel gedigitaliseerd wordt. Eigenlijk alles wat met dienstverlening te maken heeft!”  

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit? 

“Ik begin mijn werkdag altijd met het checken van mijn e-mails, zoals bijna iedereen doet. Daarna is het voor mij belangrijk dat ik check welke aanvragen er allemaal zijn binnengekomen en die gaan we vervolgens afhandelen. We kijken dan naar de tijdsperiode waarin de klant het betreffende dossier nodig heeft en plannen alles zo efficiënt mogelijk, zodat alle aanvragen binnen de afgesproken termijn door de klant geraadpleegd kunnen worden. Maar naast de aanvragen, houden we ons op de afdeling ook bezig met het digitaliseren van dossiers. Iedere medewerker op de afdeling Services is allround en kan alle taken uitvoeren. Denk hierbij aan het registreren, fysiek archiveren, opschonen van dossiers en digitaliseren.” 

Hoe lang werk je al bij Archive-IT en wat heb je hiervoor gedaan? 

“Nadat ik klaar was met studeren, ben ik mijn carrière gestart bij Jalema, het bedrijf waar later Archive-IT uit is ontstaan. Bij Jalema heb ik verschillende soorten taken uitgevoerd. Ik was in het begin van mijn loopbaan onder andere verantwoordelijk voor klantsupport en het opstellen van facturen. Hierna heb ik me ook beziggehouden met transport en het plannen van bepaalde projecten en nu stuur ik dus de afdeling Services aan. Inmiddels werk ik al 24 jaar bij deze organisatie!”  

Wat motiveert jou het meest tijdens het werk? 

“Wat ik fijn vind aan mijn werk is dat het heel divers is, geen één dag is hetzelfde bij ons op de afdeling. Dit komt doordat de opdrachten die binnenkomen heel divers zijn én we allround werkzaamheden doen en daarmee ook veel afwisseling in taken hebben. Daarnaast zijn we bij Archive-IT Frankrijk echt een team, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld. Dat motiveert wanneer er weer een mooi project succesvol is afgerond en er weer nieuwe projecten binnenkomen.” 

Nice to know:  Fabienne speelt in haar vrije tijd veel videogames en dan met name het spel Albion. Het lijkt een beetje op het bekende spel "World of Warcraft", waarbij je moet vechten tegen andere online spelers om te winnen.

Wat zijn je doelen voor de toekomst? 

“Graag wil ik samen met ons team werken aan de groei en het succes van Archive-IT Frankrijk. Doordat Frankrijk zich momenteel in een digitale transitie bevindt, liggen er genoeg kansen en uitdagingen voor ons. Ook zou ik het mooi vinden als we ooit nog een tweede vestiging van Archive-IT kunnen openen in Frankrijk.” 

Inschrijven voor nieuwsbrief