Reuver, 18-06-2019: Wij zijn trots te mogen aankondigen dat we vanaf vandaag verder gaan onder de naam Archive-IT! Een volledig nieuwe profilering en look & feel zorgt voor een geheel nieuwe uitstraling.

Waarom de naam Archive-IT?

Archive-IT zegt direct iets over onze core-business; archiveren. Of we nu in fysieke vorm archieven opslaan en beheren, of digitaal dossiers en documenten op een veilige manier toegankelijk maken: Archive-IT archiveert! Dat het digitale archief en de digitale mogelijkheden een steeds groter deel uitmaken van onze business is evident, vandaar de prominente plek van IT in onze naamgeving.

Innovaties & internationalisering

Paul de Meulemeester, COO van Archive-IT, vertelt over deze wijziging: “Door de aankomende uitbreiding van ons software- en dienstenportfolio zijn wij kritisch naar onze uitstraling als zodanig gaan kijken en ook gaan analyseren of onze huidige positionering nog aansluit bij deze nieuwe innovaties. Daarnaast reiken onze internationale ambities steeds verder. Naast onze twee vestigingen in Nederland, hebben we ook vestigingen in België, Frankrijk en Duitsland. In Duitsland wordt er zelfs een tweede vestiging gebouwd; internationaal zetten we inmiddels grote stappen. Om deze groei en innovaties kracht bij te zetten hebben we gekozen voor een nieuwe positionering middels een nieuwe look & feel en een nieuwe naam die zegt wat we doen.

Krachten bundelen

Daarnaast kijken we als Archive-IT ook écht naar de toekomst. Wij geloven erin dat samenwerken met de juiste partners ervoor zorgt dat we onze klanten het beste resultaat kunnen bieden. Het helpt ons om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Daarom zetten wij in op duurzame relaties en samenwerkingen waar wij energie van krijgen en waarmee wij de wereld van digitalisering en archivering op een zo optimale, toegankelijke en veilige manier van dienst kunnen zijn.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje op onze nieuwe website te nemen. Uiteraard staan wij u ook graag te woord bij vragen. U kunt ons bereiken via +31 (0) 77 750 1100 of info@archive-it.nl.

Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe ontwikkelingen van Archive-IT? Maak een afspraak met één van onze adviseurs; wij vertellen u graag alle ins- & outs van het nieuwe Archive-IT!

Inschrijven voor nieuwsbrief