Het Sociaal Fonds van Archive-IT doneert ieder kwartaal aan (lokale) goede doelen, mooie initiatieven en bijzondere acties. We zijn in staat dit te doen, doordat alle medewerkers een gedeelte van hun winstuitkering aan de kant zetten, waarna de directie dit bedrag verdubbeld. In het tweede kwartaal van 2023 hebben we diverse donaties gedaan, waar we u graag over informeren.

AHNEP

AHNEP is een vereniging van studenten die farmacie studeren, om zich in te zetten voor anderen. Lokaal én internationaal. Lokaal zetten ze verschillende acties op om de meest kansarme mensen te helpen. Ze zorgen voor kleding en hygiëneproducten en helpen met de distributie. Internationaal werken ze samen met de SCK vereniging (SOS Cambodion Kids). Een vereniging die bestaat uit artsen, apothekers en andere gezondheidsprofessionals in Cambodja. Daar helpen ze patiënten, bereiden ze recepten voor en bieden ondersteuning bij de distributie van onder andere medische apparatuur.

SGO run - Flevoziekenhuis

27 mei vond de zevende editie plaats van de SGO run. De SGO run teams werden gevormd door de spoedeisende hulp afdelingen door het hele land. Het doel van de run is om geld in te zamelen voor het Spoedeisende Geneeskunde Onderzoek fonds (SGO fonds). Dat geld wordt besteedt aan onderzoeksprojecten. Onze klant, het Flevoziekenhuis deed ook mee.

Stichting Maria Auxiliatrix Run

Stichting Maria Auxiliatrix Run organiseert jaarlijks de zijspanrit van Noord-Limburg en een onvergetelijk feestweekend voor mensen met een beperking. Na twee jaar kunnen ze in september eindelijk weer een run organiseren. De run wordt georganiseerd voor mensen met een beperking afkomstig van de Zorggroep Venlo, Mytylschool Venlo, Impuls Venlo en Gehandicapte Scouting Hertog Reinoud Venlo.

ADF Stichting

De ADF stichting is er voor iedereen met angst- en dwangklachten. Ze streven naar meer begrip en openheid. Het doel is het verbeteren van de geestelijke gezondheidszorg. Ruim 25% van de jongeren tussen de 12 en 18 jaar lijden aan angst- en dwangklachten! Doordat er een taboe heerst, zoeken ze vaak geen hulp. Zoeken ze wel hulp, zijn er vaak lange wachtrijen of krijgen ze niet de juiste behandeling.

Van Noordkaap naar Sparta - Weerstandsfonds

Drie mannen uit Rotterdam, gaan in augustus a.s. een enorme uitdaging aan. Ze gaan fietsen van de Noordkaap naar Sparta, een tocht van 10.000 kilometer die ze in twee maanden willen afronden. Dit doen ze om zoveel mogelijk geld op te gaan halen voor het Weerstandsfonds. Dit fonds is opgericht om onderzoek naar immunologie en infectieziekten te financieren. Er is nog te weinig bekend rondom het weerstandssysteem.

Ook ú mag goede doelen aandragen die een eenmalige donatie kunnen gebruiken. Deze worden door het Sociaal Fonds in behandeling genomen en wie weet kunnen wij helpen. Samen staan we sterk! Neem contact met ons op via info@archive-it.nl.

Inschrijven voor nieuwsbrief