Een mooie bevestiging van onze kwaliteit en veiligheid! 

 

Geslaagde audits 

Eind 2020 zijn we wederom geauditeerd voor de certificeringen ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510. Deze audits zijn uitgevoerd door BSI, die ons inmiddels hebben laten weten dat we met verve geslaagd zijn voor deze verlenging. De betrokken medewerkers binnen Archive-IT zijn goed aan de tand gevoeld om te controleren dat wij als organisatie onze procedures op orde hebben en daarmee voldoen aan de gestelde normeringen. Ook dit jaar zijn wij met vlag en wimpel geslaagd! Naast deze jaarlijkse audits, zijn wij dagelijks bezig om ons kwaliteitsmanagementsysteem en de informatiebeveiliging te allen tijde op een zo hoog mogelijk niveau te houden.  

 

Mark of Trust 

Daarnaast heeft BSI een nieuw logo voor de certificeringen. Met deze ‘Mark of Trust’ laten wij zien dat wij met succes voldoen aan de eisen van de bovengenoemde ISO en NEN-normen. BSI wordt wereldwijd erkend als één van de meest ervaren onafhankelijke beoordelaars. De beveiliging en kwaliteit van informatie en processen is een onmisbaar element bij Archive-IT. Wij zijn trots dat we dat met deze certificaten kunnen bezegelen. 

 

 

Meer informatie omtrent de ISO-certificaten, AVG, maar ook de fysieke en digitale veiligheid bij Archive-IT, kunt u vinden op onze Veiligheidspagina. Of download onze whitepaper Security, waar alle informatie overzichtelijk staat weergegeven.  

 

Inschrijven voor nieuwsbrief