Dit om een complete content- en procesmanagement oplossingen te bieden.

Reuver, 8 oktober 2019

Een nieuwe, langdurige en intensieve samenwerking is een feit. Star Storage en Archive-IT bundelen hun krachten om klanten een volledige dienstverlening op het gebied van documentverwerking en informatiemanagement te bieden. Vol trots kondigen we dit partnerschap aan, waarbij de expertise van beide bedrijven zal worden ingezet om onze diensten waarin documenten centraal staan verder uit te breiden. Met complete content- en procesoplossingen gaan wij aan de slag om nieuwe kansen aan te grijpen en nog meer toegevoegde waarde te bieden aan onze klanten.

Star Storage

Star Storage is een technologieleverancier die wereldwijd ultramoderne oplossingen voor informatiebeveiliging en -beheer ontwikkelt en deze levert aan top private en publieke organisaties. Met meer dan 19 jaar ervaring, een portfolio van meer dan 500 klanten op 4 continenten, en expertise in topsectoren zoals bankwezen, verzekeringen, telecom, productie, nutsbedrijven en openbaar bestuur, speelt het bedrijf een sleutelrol in digitale transformatie voor elke organisatie. Catalin Paunescu, CEO van Star Storage: “Wij zijn een partner gedreven organisatie. Wij werken intensief samenwerken met verschillende partners wereldwijd (technologieverkopers en wereldwijde systeemintegratoren) voor Global Fortune 500-klanten. Daarnaast geloven we echt in de waarde van de gespecialiseerde lokale en regionale oplossingen en servicepartners die zich kunnen richten op specifieke uitdagingen van hun klanten in de regio. De toevoeging van Archive-IT benadrukt de brede aantrekkingskracht en de waarde die onze oplossingen bieden voor bedrijven, ongeacht hun omvang of branche. We zijn verheugd dat Archive-IT zich bij de Star Storage Partner-familie heeft aangesloten. Het is een toegewijde en gepassioneerde organisatie, die volledig aansluit bij de waarden en ambities van Star Storage”.

Archive-IT

Archive-IT heeft zich jarenlang vooral gericht op digitalisering, externe archivering en de ontwikkeling van software, maar transformeert nu steeds meer naar het digitale domein. De markt heeft laten zien dat de papieren chaos, die al jaren in archieven te vinden was, zich verplaatst heeft naar de digitale wereld. De hoeveelheid data, verspreid over meerdere applicaties, is zo groot dat het vaak onmogelijk is om iets te vinden. Door onze samenwerking met Star Storage biedt Archive-IT een nieuwe oplossing voor digitale archivering, namelijk AIR (Assured Integration of Records). Daarnaast is het nu mogelijk om met behulp van de uitgebreide set functionaliteiten die Star Storage heeft ontwikkeld, papieren en ongestructureerde data via een nieuwe dienst om te zetten in gestructureerde informatie: Vitaliseren. Paul de Meulemeester, COO van Archive-IT: “Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Door onze expertise en kennis van de lokale markten in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland te verbinden met de technologie van Star Storage, ontstaat er een win-win situatie, waarvan onze klanten als eerste profiteren. We zijn er trots op dat we een gespecialiseerde organisatie zijn in document gerelateerde oplossingen en diensten in deze landen. Ook zijn we blij dat we aan ons portfolio een nieuwe oplossing met betrekking tot content- en procesbeheer kunnen toevoegen, die ons aanbod volledig maakt”.

De introductie van AIR – Dé oplossing voor digitale archivering en informatiebeheer

AIR biedt alle functionaliteiten die nodig zijn om informatie gedurende de gehele levenscyclus effectief te beheren, snel toegankelijk te maken en veilig te controleren. Deze functionaliteiten zijn:

  • Informatie opslaan met geavanceerde opties op basis van AI en automatische metadata extractie;
  • Intelligent Content Management – het ondersteunen van gebruikersproductiviteit met functionaliteiten zoals opslaan, zoeken en ontvangen, navigeren en beveiliging, bekijken, classificeren en flexibele metadata;
  • Enterprise Records Management – ondersteunen van overeenstemming en risicomanagement met retentiemanagement, file plan, gecontroleerde verwijdering en updates, geavanceerde audit;
  • Hybrid Archives Management – uniform beheer van papieren en elektronische archieven in een enkele interface;
  • Slimme werkstromen – ondersteunen van de essentiële werkstromen en samenwerking features;
  • Digitale postkamer –functionaliteit voor de snelle, geautomatiseerde verwerking van inkomende en uitgaande papieren en digitale documenten;
  • Meerdere Integraties met applicaties (SAP, Salesforce, SharePoint, Office, Outlook) en geavanceerde API’s om verbinding te maken met elke externe applicatie.

Vice Versa

Beide partijen profiteren van elkaars expertise. Voor Archive-IT is de technologie van Star Storage een essentiële uitbreiding op hun producten en diensten, terwijl Star Storage kan profiteren van de dienstensector van Archive-IT. Op deze manier kunnen zij hun klanten in Nederland en omringende landen meer bieden dan alleen software.

Wilt u meer weten over deze samenwerking of van gedachten wisselen over digitale archivering? Neem dan contact met ons op!

Inschrijven voor nieuwsbrief