Reuver, 03-07-2018 – Vanaf vandaag breidt Archive-IT haar diensten uit naar België. Dat houdt in dat we onze digitaliserings- en archiveringsoplossingen actief in de Belgische markt zullen gaan zetten, onder een nieuwe Belgische entiteit.

Archive-IT

Archive-IT is expert in digitalisering, externe archivering en de ontwikkeling van ICT-oplossingen. Dag in dag uit zorgt Archive-IT ervoor dat organisaties transformeren van een papier gestuurde- naar een digitale werkomgeving. Door de combinatie van dienstverlening en ICT zet Archive-IT in op veilige en gebruiksvriendelijke toegankelijkheid van informatie.

Kansen

Archive-IT krijgt steeds meer vraag vanuit België als het gaat om digitalisering en externe archivering. Inmiddels werken er al een aantal organisaties in België met de oplossingen van Archive-IT. Omdat we die kansen volop zien en de vraag toenemend is, grijpt Archive-IT deze kans met beide handen aan.

Digitalisering en archivering

Redenen waarom organisaties voor Archive-IT kiezen en starten met digitalisering en/of archivering is vaak het verhogen van efficiency, ruimtegebrek een halt toeroepen en het op een veilige manier toegankelijk maken van informatie. Daar waar papier een waarde heeft, kunnen de diensten en producten van Archive-IT een mooie oplossing bieden. Denk bijvoorbeeld aan de Gezondheidszorg, het Notariaat & Advocatuur, Gemeentes & OCMW’s, HRM-afdelingen en financiële en administratieve instellingen.

Internationale ambities

Paul de Meulemeester – Operationeel Directeur van Archive-IT – geeft aan zich te verheugen op deze stap: “Bij Archive-IT kijken we verder dan onze landsgrenzen. Naast Nederland ontplooien we onze activiteiten in Duitsland, Frankrijk en Ierland. Ik vind het een mooie stap om onze dienstverlening nu ook naar België uit te breiden.”

Het digitale tijdperk is in volle gang en het gedreven team van Archive-IT zal zich ervoor inzetten om er ook buiten Nederland een succes van te maken.

Inschrijven voor nieuwsbrief