HRM

HRM-afdelingen verwerken dagelijks veel privacygevoelige- en persoonsgebonden gegevens. Tegenwoordig zijn digitale HR-systemen niet meer weg te denken uit het werkproces. Waar er nu veelal gegevens digitaal verwerkt worden, blijft de kast of het archief met papieren dossiers toch nog fysiek. Die papieren dossiers zitten boordevol belangrijke gegevens, denk aan: functioneringsgesprekken, arbeidsovereenkomsten, mailverkeer, mutatieformulieren en andere belangrijke documenten en naslagwerken. Allemaal informatie die bewaard dient te worden, niet alleen voor de bedrijfsvoering, maar ook voor de wetgeving. In de ideale situatie wordt het archief met papieren informatie geïntegreerd met het digitale systeem waarmee nu gewerkt wordt. Eén overzicht met alle informatie van iedere medewerker. Dat bereikt u door uw personeelsdossiers te digitaliseren.

Digitaliseren personeelsdossiers

Archive-IT heeft veel ervaring met het digitaliseren van personeelsdossiers. Denk aan het een-op-een inscannen, het herindelen van het dossier tot het volledig AVG-proof maken. Archive-IT gaat samen met u in gesprek om de mogelijkheden door te nemen als het gaat om documentsoorten, tabbladen en andere digitale wensen en eisen. De wensen en eisen die passen bij uw organisatie, het budget, maar ook bij de huidige wet- en regelgeving.

HRM (1) | Archive-IT

Partners

Om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen, werken wij samen met partners als AFAS of Raet om de gedigitaliseerde dossiers toegankelijk te maken in het systeem waar u reeds mee werkt. Wij zorgen voor een rechtstreekse, veilige import in uw vertrouwde systeem, zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. Werkt u met een pakket waar Archive-IT geen samenwerking mee heeft? Geen probleem, wij zorgen er toch voor dat uw dossiers naadloos worden geïntegreerd!

AFAS SoftwareVisma Raet
  • Transparantie richting uw medewerkers;

  • Informatie is ook buiten de kantoormuren en -uren beschikbaar;

  • Uitgebreide rechtenstructuren mogelijk;

  • Integraties met diverse HR-systemen, zoals AFAS of Raet;

  • Eén overzicht met alle informatie van iedere medewerker.

Personeelsdossiers van Porsche Groep Zuid volledig digitaal in Cobra
Porsche Groep Zuid | Archive-IT

Met haar vestigingen in Maastricht en Eindhoven is Porsche Groep Zuid het officiële dealer- en servicepunt voor Noord-Brabant en Limburg. Een organisatie waar passie, kwaliteit, design en snelheid samenkomen. Naast het ruime aanbod aan nieuwe Porsches, verkopen zij ook een breed scala aan Porsche Approved Occasions.

Meer referenties

Neem contact met ons op

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.