Virtual Archive

Met de Virtual Archive bieden we een centraal archief, waarmee de gebruiker inzicht krijgt in waar zich welke informatie bevindt. Een greep uit de mogelijkheden: de Virtual Archive geeft ieder geregistreerd dossier weer. Als deze zich in papieren vorm bij Archive-IT in het zwaarbeveiligde archiefdepot bevindt, kunt u met één druk op de knop uw dossier aanvragen via onze Scanning on Demand service. Ook is het mogelijk dat wij in bulk dossiers voor u gedigitaliseerd hebben. De Virtual Archive geeft u toegang tot deze gedigitaliseerde dossiers. Zoek het dossier op dat u nodig heeft door een eenvoudig kenmerk in het zoekveld in te typen et voilá, uw digitale dossier is gevonden. Véél sneller dan toen u die stoffige archiefkast moest uitpluizen!

Uw data, onze zorg

De Virtual Archive is uitermate geschikt om de verschillende informatiestromen binnen uw organisatie te beheren. Waar welke informatie zich bevindt is voor u altijd duidelijk. Er kunnen eenvoudig overzichten gemaakt worden en de instellingen en rechten van gebruikers kunnen gemakkelijk worden vastgelegd.

De Virtual Archive is beschikbaar als SaaS- of als On Premise-versie. Archive-IT voldoet aan de hoogst haalbare veiligheidsnormen en biedt een uitermate veilige SaaS-oplossing. Desondanks kiezen sommige organisaties ervoor om hun gegevens niet in de cloud te plaatsen. Hiervoor heeft Archive-IT de Virtual Archive On Premise ontwikkeld. Als u voor de On Premise variant kiest, zal de data op eigen servers beheerd worden in plaats van hosting door een datacenter. Voor de gebruiker veranderd er niets, deze logt via een webbrowser met zijn/haar inloggegevens in en heeft toegang tot datgene waar hij/zij rechten toe heeft.

Eenvoudig, veilig en efficiënt: de Virtual Archive

Met de Virtual Archive kunnen we heel eenvoudig integraties realiseren met het systeem waar u reeds mee werkt. Het grote voordeel hiervan is dat uw medewerkers gewoon in het systeem kunnen blijven werken waar ze zo vertrouwd mee zijn. Hebben ze een dossier nodig dat in de Virtual Archive is gearchiveerd? Dan kan eenvoudig via een knop in uw huidige systeem een uitstapje gemaakt worden naar de Virtual Archive.

Wat óók eenvoudig is, is dat u niet nogmaals hoeft in te loggen. Door gebruik te maken van Single Sign On, komt u direct bij het juiste dossier uit in de Virtual Archive. Daarnaast wordt uw hoofdsysteem niet vertraagd door de grote hoeveelheid data, want dit wordt immers opgeslagen in de Virtual Archive!

Snel, eenvoudig maar zéér veilig toegang creëren tot uw fysieke en digitale informatiestromen? Vind uw dossier binnen één muisklik en voeg eenvoudig nieuwe, digitale informatie toe. De Virtual Archive realiseert het!

  • Betaling voor het feitelijke gebruik;

  • Besparingen door centrale updates;

  • Tijdwinst door wegvallen onderhoud en upgrades;

  • Enorme mobiliteit: altijd en overal gegevens kunnen ophalen en bewerken;