Archive-IT

Archive-IT is een gedreven organisatie, met haar hoofdkantoor gevestigd in het Limburgse Reuver. Daarnaast hebben wij vestigingen in Hoogezand (NL), België, Duitsland en Frankrijk. Wij zijn ontstaan vanuit Jalema, producent op het gebied van archief- en kantoorartikelen, en kennen de archiveringswereld daarom als geen ander. We focussen ons op vier pijlers: fysiek- en digitaal archiveren, vitaliseren en digitaliseren.

Wij kenmerken ons als een dynamische organisatie die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Archive-IT zet zich daarbij dagelijks in om informatie op een eenvoudige én veilige manier toegankelijk te maken. We gaan verder waar anderen stoppen, want slechts digitaliseren of het hebben van digitale bestanden is niet genoeg. Meerwaarde toevoegen door het gebruik van slimme technologie, daarmee transformeert data naar waardevolle informatie.

Over Archive-IT

Werken bij Archive-IT

Archive-IT bestaat uit een team van gedreven en enthousiaste professionals. We zijn echte teamplayers die graag samen aan de toekomst bouwen. Wil jij ook deel uit maken van deze leuke club? Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waarom we juist jou nodig hebben om Archive-IT naar een nóg hoger niveau te tillen!

Vacatures

Partners

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Krachten worden gebundeld om dat resultaat te bereiken. De expertises van onze partners worden ingezet op gebieden waar het nodig is. Vanzelfsprekend zijn de partners geselecteerd op basis van dezelfde strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die Archive-IT ook aan zichzelf stelt.

Onze partners

MVO

Archive-IT heeft MVO hoog in het vaandel staan. We werken actief aan het elimineren van papier bij organisaties, van groot tot klein, en helpen zo mee aan het creëren van een duurzame omgeving. Daarnaast zijn er nog vele andere maatregelen die wij hebben geïmplementeerd.

MVO-Beleid

In de media

Regelmatig verschijnen er artikelen, interviews of video’s van Archive-IT in de media. Daar zijn wij heel trots op! Op deze pagina delen we de meest recente publicaties. Benieuwd? Klik snel verder om de publicaties nog een keer terug te lezen/kijken.

In de media

Sociaal Fonds

Archive-IT laat u graag kennismaken met het Sociaal Fonds. Een heel mooi initiatief waarmee wij ieder kwartaal goede doelen en bijzondere acties steunen met een financiële bijdrage. Bent u benieuwd hoe dit werkt of wilt u zelf een goed doel aandragen? Kijk dan op onze Sociaal Fonds pagina!

Sociaal fonds

Referenties

Op onze referentiepagina laten wij klanten aan het woord om te vertellen over hun ervaringen met Archive-IT. Zo krijgt u ook eens informatie vanuit een ander perspectief. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees de referenties!

Referenties

Onze klanten

Het laatste nieuws

  • Voordelen digitalisering | Archive-IT

De voordelen van digitalisering

14-10-2020|

Digitalisering is nog nooit zo belangrijk geweest als nu ten tijde van de huidige pandemie. De maatschappij, bedrijven en studenten lijden onder de gevolgen van het virus COVID-19. Minimaal 1,5 meter afstand houden, werken ...

LEES MEER
  • Kim Dijkman | Archive-IT

Medewerker in de spotlight: Kim Dijkman

01-10-2020|

In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt ...

LEES MEER
NAAR NIEUWSOVERZICHT