Archive-IT

Archive-IT is een gedreven organisatie, met haar hoofdkantoor gevestigd in het Limburgse Reuver. Naast onze vestiging in Reuver, hebben wij nog vestigingen in Hoogezand (NL), België, Duitsland en Frankrijk. Als zusterbedrijf van Jalema, gerenommeerd op het gebied van fysieke archivering, kent Archive-IT de archiveringswereld van binnenuit. We focussen ons op vier pijlers: Digitale archivering, Vitalisering, Digitalisering en Fysieke archivering.

Wij kenmerken ons als een dynamische organisatie die altijd op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Archive-IT zet zich daarbij dagelijks in om informatie op een eenvoudige én veilige manier toegankelijk te maken. We gaan verder waar anderen stoppen, want slechts digitaliseren of het hebben van digitale bestanden is niet genoeg. Méérwaarde toevoegen, door slimme technologieën toe te voegen, daarmee transformeert Archive-IT data naar informatie.

MEER INFORMATIE

Werken bij Archive-IT

Archive-IT bestaat uit een team van gedreven en enthousiaste professionals. We zijn echte teamplayers die graag SAMEN aan de toekomst bouwen. Wil jij ook deel uit maken van deze leuke club? Bekijk onze actuele vacatures en laat ons weten waarom we juist jou nodig hebben om Archive-IT naar een nóg hoger niveau te tillen!

MEER INFORMATIE

Partners

Wij gaan altijd voor het beste resultaat en we geloven erin dat krachten gebundeld moeten worden om dat resultaat te bereiken. Wij houden ons bij onze core-business en zetten expertises van onze partners in op de gebieden waar het nodig is. Vanzelfsprekend zijn de partners van Archive-IT geselecteerd op basis van dezelfde strenge veiligheids- en kwaliteitseisen die Archive-IT ook aan zichzelf stelt.

MEER INFORMATIE

Onze klanten

Nieuws

  • Archive-IT stelt functionaris gegevensbescherming aan u voor!

Multi Factor Authentication

16-09-2019|

Multi Factor Authentication Veiligheid en privacy staat bij Archive-IT hoog in het vaandel. Daarom vinden wij het belangrijk dat wij onze kennis ook met jullie delen. Hackers worden steeds slimmer en komen steeds sneller ...

LEES MEER
  • Van papier naar digitaal in 6 stappen

Van papier naar digitaal in 6 stappen

29-08-2019|

Het digitaliseren van archieven, dossiers en documenten hoeft niet altijd complex te zijn, maar toch wordt het wel eens onderschat. Tijd voor een kijkje achter de schermen! Voordat het archief arriveert bij Archive-IT, zijn ...

LEES MEER
NAAR NIEUWSOVERZICHT