Over Archive-IT

Archive-IT helpt organisaties met het systematisch opslaan van data, zowel op fysiek als digitaal gebied. Op deze manier kan de data makkelijker worden teruggevonden en wordt de efficiëntie van uw primaire processen verbeterd. Daarnaast ondersteunt Archive-IT haar klanten bij de evolutie van data naar informatie en van werken naar samenwerken. Om dit waar te maken heeft Archive-IT vier diensten ontwikkeld die naadloos op elkaar aansluiten: digitaliseren van informatie, archiveren op individueel niveau, vitaliseren van digitale data en tot slot een platform om digitaal te archiveren, namelijk AIR. Deze doordachte diensten in combinatie met geavanceerde softwareoplossingen, zorgen ervoor dat u in één dag kunt transformeren naar een digitale werkomgeving zonder afscheid te nemen van de voordelen van papier.

Wie is Archive-IT?

Het team

Het Archive-IT team bestaat uit ongeveer 50 (internationale) professionals. Ben jij benieuwd naar onze medewerkers? Wij stellen ze graag aan jullie voor!

Maak kennis met het team
MVO-beleid | Archive-IT

Missie

Organisaties helpen om data (fysiek én digitaal) systematisch op te slaan en zodoende in staat te zijn om deze snel terug te kunnen vinden. Hierdoor kan data eenvoudiger verwerkt worden tot informatie en is het uiteindelijke doel de samenwerking en efficiëntie te verbeteren.

Visie

Het doel is om in 2025 de meest complete en vertrouwde archiveringsspecialist in West-Europa te zijn die extra toegevoegde waarde kan bieden aan haar klanten in de ondersteuning bij de evolutie van data naar informatie en van werken naar samenwerken.

Sociaal fonds | Archive-IT

Sociaal Fonds

Archive-IT laat u graag kennismaken met het Sociaal Fonds. Een heel mooi initiatief waarmee wij ieder kwartaal goede doelen en bijzondere acties steunen met een financiële bijdrage. Bent u benieuwd hoe dit werkt of wilt u zelf een goed doel aandragen? Kijk dan op onze Sociaal Fonds pagina!

Sociaal fonds

Tijdlijn

Onze klanten

Neem contact met ons op