In onze rubriek: ‘Medewerker in de spotlight’ laten we graag zien welke mensen er achter onze organisatie zitten. Dagelijks zet Archive-IT zich in om organisaties te ondersteunen bij de transitie van een papieren- naar een digitale werkomgeving. Daarnaast wordt er software ontwikkeld om veilige, digitale toegankelijkheid te kunnen garanderen. Maar wie doet wat? En wat zijn de drijfveren van de medewerkers van het team van Archive-IT? Tijd voor een kijkje achter de schermen.

Deze keer staat Chantale Narozny in de spotlight. Chantale is werkzaam bij Archive-IT Frankrijk op de afdeling Finance. Wij stellen haar graag aan jullie voor!

Kun je wat meer vertellen over de functie die je nu bij Archive-IT hebt?

“Binnen Archive-IT ben ik werkzaam op de afdeling Finance. Wij zijn gevestigd in vier landen; Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Ik werk voor de Franse vestiging. Ik controleer of alles met betrekking tot de financiën goed verloopt en of alle aangeleverde documenten compleet zijn, zodat de boekingen en financiële verwerkingen correct en tijdig verlopen. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik contact met zowel klanten als leveranciers, maar ook met collega's van de verschillende vestigingen. Daarnaast ben ik voor onze vestiging in Frankrijk verantwoordelijk voor de implementatie van de ISO 9001-certificering en de General Data Protection Regulation (GDPR).”

Hoe lang werk je al bij Archive-IT?

“Over een maand werk ik alweer negen jaar bij Archive-IT. Daarvoor heb ik vijf jaar in de detailhandel gewerkt en maar liefst 22 jaar in een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van persoonlijke beschermingsmiddelen. In al mijn functies heb ik mij bezig gehouden met boekhouding, sociale en financiële werkzaamheden.”

Hoe ziet jouw gemiddelde werkdag eruit?

“Het eerste wat ik doe is mijn e-mails lezen. Hierna ga ik controleren of alles op het financiële gebied nog klopt. Denk aan; het banksaldo of de cashflow van de onderneming. Het is erg belangrijk om dit iedere ochtend te checken om te weten dat er geen onregelmatigheden zijn. Daarna start ik met het controleren van de facturering aan klanten of het controleren en registreren van de facturen van leveranciers. Geen dag is hetzelfde. Aangezien ik ook het onderhoud en de servicecontracten voor het gebouw beheer, is het belangrijk dat, wanneer ik op het werk aankom en er bijvoorbeeld problemen zijn met de elektriciteit, dit eerst wordt opgelost. Zonder elektriciteit, kunnen we niet werken. Deze variatie houd mijn werk leuk en uitdagend!”

What motivates you most in your work?

“De variatie die ik zojuist noemde, is mijn grootste motivatie. Naast deze afwisseling heb ik erg leuke collega’s , waar ik elke dag graag mee samenwerk. We vormen een goed team! Daarnaast motiveert het mij om de cijfers op het gebied van budgettering en inkoop zorgvuldig door te lopen, om op deze manier bij te dragen aan een optimale klantbeleving.”

Nice to know: Chantale is twee jaar terug oma geworden. Ze is erg trots op haar kleinzoon en houdt ervan om samen met hem in de natuur te wandelen. Daarnaast is Chantale veel bezig met het milieu. Ze doet elke dag haar best om bij te dragen aan een zo goed mogelijk milieu op aarde. Voor onszelf en voor de volgende generaties.

Wat zijn jouw persoonlijke doelen voor Archive-IT?

“Mijn persoonlijke doel is dat ik wil blijven werken voor Archive-IT. Over een paar jaar ga ik met pensioen, tot die tijd blijf ik met veel plezier werken voor dit mooie bedrijf, samen met mijn fijne collega’s. Archive-IT is een dynamische organisatie met een grote ambitie voor de toekomst, dat werkt erg motiverend voor mij!”

Inschrijven voor nieuwsbrief