Opslag op dossierniveau

Archive-IT heeft voor iedere archiveringsuitdaging een passende oplossing. Voor archief dat niet direct nodig is, maar wel zeer snel ter beschikking moet kunnen staan is onze opslag op dossierniveau dé ideale archiveringsmethodiek. Bij deze dienst wordt ieder dossier individueel geregistreerd en gearchiveerd, waardoor Archive-IT 100% leveringsbetrouwbaarheid kan garanderen.

Razendsnel én betrouwbaar!

Het is niet altijd kostenefficiënt om alle dossiers te digitaliseren, want in de praktijk blijkt dat u veel dossiers van uw archief niet meer nodig heeft. Om tóch digitaal en papierloos te kunnen werken en die belangrijke ruimte binnen uw eigen organisatie vrij te krijgen, is opslag op dossierniveau een perfecte oplossing. Ieder dossier krijgt een unieke locatie in ons pand en wordt door middel van een barcode geverifieerd. Heeft u een dossier nodig? Binnen no-time is het digitaal beschikbaar via Scanning on Demand. Zo bouwt u geleidelijk uw digitale archief op, maar digitaliseert u alleen datgene wat u daadwerkelijk nodig heeft.

Voordelen

De dossiers worden met verzegeld en exclusief transport bij u opgehaald. Vervolgens worden ze direct geregistreerd bij binnenkomst bij Archive-IT. Vanaf dat moment kunt u uw dossiers aanvragen via de softwareoplossing Virtual Archive. Het transport is dus het enige moment dat u niet bij uw dossiers kunt. De dossiers hangen in ons zwaarbeveiligde pand, uitgerust met een unieke blusgasinstallatie en kunnen worden aangevraagd (zowel fysiek als digitaal) op het moment dat u het dossier nodig heeft. Efficiënt, veilig en vertrouwd.

Waarom opslag op dossierniveau?

  • 100% leveringsbetrouwbaarheid
  • Binnen 1,5 uur uw dossier digitaal via Scanning on Demand
  • 24-uurs dienst mogelijk
  • Koppelingen met afsprakensystemen, EPD’s en nog veel meer mogelijkheden!

Beveiligd archiefpand

Veiligheid staat in onze gehele bedrijfsvoering centraal. Archive-IT gaat verder waar anderen ophouden. Klanten hebben de mogelijkheid om privacygevoelige, papieren informatie op te slaan in ons beveiligd archiefdepot. Archive-IT heeft archiefdepots die voldoen aan extreem hoge veiligheidseisen voor archiefbeveiliging. Zowel op fysiek als digitaal vlak staat informatiebeveiliging bij ons op nummer één. Dit wordt onder andere bevestigd door het ISO 27001 en NEN 7510 certificaat dat wij in ons bezit hebben.

Bij opslag op dossierniveau profiteert u als klant van de meest geavanceerde en unieke CO² blusgasinstallatie in geval van brand. Uw dossiers zijn bij Archive-IT gegarandeerd veilig.

Referentie

Meer informatie aanvragen