Vanaf september versterken maar liefst drie stagiaires het Archive-IT team gedurende een aantal maandenIn plaats van onze maandelijkse rubriek ‘Medewerker in de spotlight’ zullen zij zich vandaag aan jullie voorstellen. Zkomen alle drie een andere afdeling ondersteunen, namelijk Marketing, Software Development en het Bedrijfsbureau. 

Kaan Öztürk (Marketing) 

Kaan studeert Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Hij zal de afdeling Marketing voor de komende vijf maanden gaan ondersteunen. Hier zal hij zich vooral bezighouden met het creëren van content, denk aan het schrijven van blogs, referenties, nieuwsberichten etc. Hij zal allerhande meewerk taken uitvoeren op de afdeling om zo veel mogelijk aspecten van het marketing vak te leren kennen. Daarnaast zal hij actief gaan werken aan de verbetering van de sociale mediastrategie.  

Sjoerd Oomen (Software Development) 

Sjoerd volgt de opleiding Software Development bij Gilde Opleidingen in Venray. Hij zal de afdeling Software Development gaan ondersteunen in de vorm van een meewerkstage. Sjoerd zal ondersteuning gaan bieden op het gebied van user interface testing. Dit houdt onder andere in dat hij de gebruikersbeleving van de Virtual Archive zal gaan testen en zal verbeteren indien nodig.  

Glenn van Herten (Bedrijfsbureau) 

Glenn zal het team van het Bedrijfsbureau voor de komende vijf maanden gaan versterken. Hier zal hij zich gaan verdiepen in de optimalisering van het facturatieproces, door een gedeelte hiervan te automatiseren. Om dit te realiseren zal hij een onderzoek uitvoeren waarbij er wordt gekeken naar het huidige facturatieproces en naar de gewenste situatie. 

Wij heten onze stagiaires van harte welkom en wensen ze veel succes in de komende periode! 

Stagiaires | Archive-IT

Inschrijven voor nieuwsbrief