Archiefopslag

Het papieren archief neemt behoorlijk wat ruimte in beslag binnen de organisatie. Vaak raakt het archief overvol en wordt het onoverzichtelijk. Door de dossiers extern op te slaan, komt er binnen de organisatie ruimte vrij die voor andere doeleinden ingezet kan worden. Op deze manier worden de primaire bedrijfsprocessen niet meer belemmerd. Zijn overvolle archieven herkenbaar? Externe archiefopslag biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Brons

Archive-IT biedt drie verschillende vormen van archiefbeheer waardoor u de meest efficiënte en kostenbesparende oplossing krijgt voor deze dossiers. Op deze manier kunnen wij onze klanten in het gehele proces ontzorgen.

Ondernemingen beschikken vaak over statisch archief; bijvoorbeeld een archief met lage raadpleegfrequentie dat bewaard moet worden volgens de wet. Archive-IT biedt bulkopslag aan waarbij de dossiers op doosniveau worden gescand en op pallets opgeslagen worden. Dit is een kostenbesparende oplossing voor het statisch archief.

“Wist u dat? Wanneer de bewaartermijn van uw dossiers verstreken zijn, Archive-IT ook vertrouwelijke archiefvernietiging aanbiedt?”

Meer informatie
Bulkopslag
Fysieke archiefopslag

Zilver

Individuele opslag archiveert op een unieke wijze. Hierdoor garanderen wij toegankelijkheid van uw archief en de juiste beheerdienst gericht op de actualiteit van het archief, zodat u 100% leveringsbetrouwbaarheid heeft.

De meest actuele dossiers registreren we op individueel niveau bij binnenkomst. Door deze methode is Archive-IT in staat om met Scanning on Demand vaak al binnen 1,5 uur een benodigd dossier te digitaliseren vanuit ons archief. Deze vorm van archivering wordt vaak toegepast voor dossiers die niet direct nodig zijn, maar indien ze nodig zijn, razendsnel ter beschikking dienen te zijn. Dit is een zeer efficiënte en doelmatige oplossing.

Meer informatie

Goud

Archiefwet? Binnen Archive-IT is een geconditioneerde ruimte ter beschikking dat voldoet aan de archiefwet. In deze ruimte wordt onder andere de temperatuur stabiel gehouden en de luchtvochtigheid gecontroleerd. De geconditioneerde ruimte is speciaal voor informatie dat oneindig bewaard dient te worden.

Door uw archief uit te besteden maakt u vaart richting een efficiënte, moderne en veilige manier van werken. Bent u benieuwd hoe Archive-IT informatiebeveiliging inzet om uw persoonsgebonden- en bedrijf kritische gegevens te waarborgen? Neem contact met ons op!

Meer informatie
Geconditioneerde opslag | Archive-IT |
Gemeente Alkmaar maakt digitale ambities in fases waar!
Gemeente Alkmaar | Archive-IT |

Na jarenlang klant te zijn bij Jalema, klopte Gemeente Alkmaar bij Archive-IT aan toen er een digitaliseringswens ontstond. Een logisch en vertrouwd gevolg. In fases timmert de Gemeente aan de digitale weg, in samenwerking met Archive-IT. Lees hier hoe zij de digitaliseringstrajecten ervaren hebben!

Bel mij terug

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.