Digitalisering

Papieren dossiers kennen een aantal belemmeringen, denk bijvoorbeeld aan de ruimte die het in beslag neemt. Papier kan maar op één locatie tegelijk zijn, waardoor het behoorlijk wat tijd in beslag neemt om de juiste documenten te zoeken én te vinden. Het delen en bewerken van papieren informatie wordt steeds meer vermoeilijkt. De veiligheid en autorisaties van papier is steeds lastiger te waarborgen. Herkenbaar? Digitalisering biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Archive-IT digitaliseert

Archive-IT blinkt uit in zorgvuldige en veilige digitalisering van dossiers. Samen met een ervaren adviseur van Archive-IT wordt het digitale dossier ingericht. Hierbij wordt de gebruiksvriendelijkheid, uw wensen en de wet- en regelgeving in acht gehouden. Er zijn mogelijkheden zoals tabbladindelingen, het toevoegen van een zoekfunctie, het scannen in kleur, grijswaarden of zwart-wit en nog véél meer. Keuzes die u zeker niet alleen hoeft te maken, Archive-IT ondersteunt u volledig in het proces van papier naar digitaal.

Digitaliseren

Deskundig digitaliseren is een specialisme

Archive-IT biedt 100% leverbetrouwbaarheid. De dossiers worden met beveiligd, exclusief en verzegeld transport rechtstreeks van uw organisatie naar Archive-IT gebracht. Na aankomst vindt het registratieproces plaats en worden de dossiers voorbereid. De gekwalificeerde medewerkers maken de dossiers scan-klaar conform de gemaakte afspraken. Een arbeidsintensieve en onmisbare stap in het digitaliseringstraject.

“Wist u dat gedurende het scanproject u altijd dossiers met voorrang kunt aanvragen? Zo ondervindt u geen hinder van de digitaliseringsslag!”

  • Uw informatie altijd en overal toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers;

  • AVG-compliant;

  • Waardevolle ruimte binnen de organisatie komt vrij;

  • Integraties met uw huidige systeem.

Laptop

Anyplace, anywhere, anytime

Door uw archief te digitaliseren zet u de stap naar een efficiënte, snelle en vooral veilige werkomgeving. Bent u benieuwd hoe Archive-IT informatiebeveiliging inzet om uw persoonsgebonden- en bedrijf kritische gegevens te waarborgen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

SGS: ”Archive-IT is geen leverancier, maar een partner.”
SGS | Archive-IT

SGS is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Applicatiebeheerders van SGS leggen uit waarom zij voor Archive-IT hebben gekozen voor het digitaliseren van hun personeelsdossiers.

Bel mij terug

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA. Het Privacybeleid & de Servicevoorwaarden van Google worden toegepast.