Digitaliseren

Papieren dossiers kennen een aantal belemmeringen, denk bijvoorbeeld aan de ruimte die het in beslag neemt. Papier kan maar op één locatie tegelijk zijn, waardoor het behoorlijk wat tijd kost om de juiste documenten te zoeken én te vinden. Het delen en bewerken van papieren informatie wordt steeds moeilijker. De veiligheid en autorisatie van papier is steeds lastiger te waarborgen. Herkenbaar? Digitalisering biedt de oplossing!

Informatie aanvragen

Archive-IT ondersteunt

Archive-IT blinkt uit in zorgvuldige en veilige digitalisering van dossiers. Samen met een ervaren adviseur van Archive-IT wordt het digitale dossier ingericht. Hierbij wordt de gebruiksvriendelijkheid, uw wensen en de wet- en regelgeving in acht gehouden. Er zijn mogelijkheden zoals tabbladindelingen, het toevoegen van een zoekfunctie, het scannen in kleur, grijswaarden of zwart-wit en nog véél meer. Keuzes die u zeker niet alleen hoeft te maken, Archive-IT ondersteunt u volledig in het proces van papier naar digitaal.

Digitaliseren dossiers | Archive-IT

Deskundig digitaliseren is een specialisme

Archive-IT biedt 100% leverbetrouwbaarheid. De dossiers worden met beveiligd, exclusief en verzegeld transport rechtstreeks van uw organisatie naar Archive-IT gebracht. Na aankomst vindt het registratieproces plaats en worden de dossiers voorbereid. De gekwalificeerde medewerkers maken de dossiers scan-klaar conform de gemaakte afspraken. Een arbeidsintensieve en onmisbare stap in het digitaliseringstraject.

“Wist u dat gedurende het scanproject u altijd dossiers met voorrang kunt aanvragen? Zo ondervindt u geen hinder van de digitaliseringsslag!”

  • Voldoet aan AVG wet- en regelgeving

  • Integratie met uw huidige systeem

  • Waardevolle ruimte binnen uw organisatie komt vrij

  • Uw informatie altijd en overal toegankelijk voor geautoriseerde gebruikers

Archive-IT

Anyplace, anywhere, anytime

Door uw archief te digitaliseren zet u de stap naar een efficiënte, snelle en vooral veilige werkomgeving. Bent u benieuwd hoe Archive-IT informatiebeveiliging inzet om uw persoonsgebonden- en bedrijf kritische gegevens te waarborgen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

“Wat we vooral belangrijk vonden is dat het archief op een zeer veilige plek opgeslagen wordt en zodra we iets nodig hebben, we dit snel en betrouwbaar tot onze beschikking hebben. Toen dat plaatje klopte met de prijs, was de keuze voor Archive-IT een feit. We hebben inmiddels een aantal keer een dossier opgevraagd, zowel fysiek als digitaal en de snelheid van handelen van Archive-IT is super!”

Debora Janssen | Juridisch Secretaresse, Wiggers Faber

‘’Voor ons was het vooral belangrijk dat er een connectie gemaakt kon worden met het HR-softwarepakket waarvan we reeds gebruik maakten. Wij werken al jaren met Raet en wilden graag vanuit dat pakket kunnen blijven werken. Op een klantendag van Raet leerden wij Archive-IT kennen, dat ons door positieve verhalen een vertrouwd gevoel gaf. De offerte, de werkwijze en het vertrouwen in de accountmanager gaven de doorslag in de samenwerking met Archive-IT”

Jeannette de Haan | Medewerker personeelszaken, Natuurmonumenten

“Toen we de Virtual File zagen, was dat doorslaggevend voor de overstap naar het digitale systeem. Het behoud van het papieren mapje in digitale vorm heeft er voor gezorgd dat gebruikers razendsnel wennen aan deze manier van werken. Je kunt er gewoon doorheen bladeren, je documenten toevoegen en verplaatsen. Bovendien waren we al gewend aan Jalema dossiers, die zijn nagebootst in dit digitaal formaat.”

Thera de Pauw | Concernmanager, De Zorggroep

Onze klanten

Gezondheidszorg
HRM
(Semi)Overheid
Advocatuur & notariaat
Ondernemingen
   

Meer informatie aanvragen