Met trots kunnen wij mededelen dat wij wederom de ISO 9001, ISO 27001 en het NEN 7510 certificaten behaald hebben. Hiermee toont Archive-IT aan dat kwaliteit en informatiebeveiliging hoog in het vaandel staan.  

ISO-normen

De omschrijving van de ISO-certificaten is als volgt: beheren, archiveren en opslaan van fysieke informatie en transformeren van deze informatie naar digitale vorm, ontwikkelen van software interfaces en toepassingen om gedigitaliseerde informatie te integreren in de informatiesystemen en werkprocessen. Archive-IT is gecertificeerd voor drie verschillende soorten ISO-certificaten:

  • ISO 27001:2013 is een standaard voor informatiebeveiliging;
  • NEN 7510:2017 is de norm voor informatiebeveiliging in de zorgsector;
  • ISO 9001:2015 is de standaard voor kwaliteitsmanagement van de processen.

Informatiebeveiliging

Als specialist in het fysiek en digitaal archiveren van dossiers garandeert Archive-IT de continuïteit van uw primaire informatiestromen. Daarnaast ondersteunt Archive-IT haar klanten bij de evolutie van data naar informatie en van werken naar samenwerken. Tijdens al deze werkzaamheden wordt de veiligheid van de dossiers te allen tijde gewaarborgd.

Geslaagd met vlag en wimpel

Enkele weken geleden hebben er verschillende audits plaatsgevonden door een onafhankelijke certificatie-instelling om te toetsen of de procedures van Archive-IT nog steeds voldoen aan de ISO-normen. Met trots kunnen wij vermelden dat wij voor deze audits met vlag en wimpel zijn geslaagd en de certificeringen weer mogen ontvangen voor het komende jaar.

Wilt u meer informatie omtrent de ISO en NEN certificeringen binnen Archive-IT? Wij helpen u graag verder.

Inschrijven voor nieuwsbrief